Nieuw lid

Vanwege het virtuele karakter van dit forum, is het leuk om jezelf (en je auto) hier even -liefst met foto's natuurlijk- voor te stellen aan de andere forumleden.

Moderators: risky, Jeetje, jan-03, Idranor

Nieuw lid

Berichtdoor Harke » 03 aug 2017, 21:48

Beste peugeot forum lezers,

Sinds een jaar of tien heb ik als tweede auto (waar mijn moeder altijd in rijdt) een peugeot 309 1.4 magnum vijf deurs aangeschaft, niet dat ik dit indertijd een mooie auto vond maar meer omdat ik zag dat ze niet roesten en als opel rijder is dat voor mij een hele vreemde gewaarwording voor een auto van die leeftijd... maar als je dan een paar keer in deze auto rijdt ga je hem steeds meer waarderen, zo is hij super praktisch en kun je veel meer meenemen dan je denkt, ook is het een rappe wagen met zijn 75pk met slechts 850kg. met de a.p.k. is het de eerste keer alle remleidingen vervangen en voor de rest soms een remzuigerte voor de trommelremmen. Het is wel even zoeken naar een keurder die weet dat de remklauwen bij dit model altijd even blijven hangen nadat ze zijn gebruikt.
Sinds een jaar heb ik een tweede 309 aangeschaft een 1.4 XR dit is een drie deurs uitvoering, ook hier moesten de remleidingen worden vervangen en hij wilde soms pas starten na "tig" keer kort starten, na de bougies, het lucht filter, de verdelerkap en de rotor te hebben vervangen deed hij het nog steeds niet goed. Toen toch maar de (duurdere) ontstekingsunit vervangen en hij start weer in één keer.
Tot zover mijn introductie, ik rijdt nog steeds tevreden in de peugeot's...
Harke
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 17 apr 2017, 22:16

Re: Nieuw lid

Berichtdoor beeperhorrie » 03 aug 2017, 22:28

Welkom. Plaats ook eens een plaatje van de 309, wordt altijd gewaardeerd.

Ben
205 1.1GE & 405 1.6 GRX
Afbeelding
Avatar gebruiker
beeperhorrie
 
Berichten: 386
Geregistreerd: 31 jul 2015, 08:46


Keer terug naar Even voorstellen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 205RJ en 2 gasten