Cd changer uitgang activeren.

Spannende onderwerpen als ontsteking, dynamo, bobine, bougies en andere onderdelen van het elektr(on)ische systeem.

Moderators: risky, Jeetje, jan-03, Edzo, knutsul, Bert

Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 15 sep 2014, 23:01

Hallo allemaal .
Het is al lang geleden dat ik op dit forum ben geweest dus..... Vergeef me :D
Ik zit met een probleem.
Ik heb een Yatour binnengekregen die ik zou willen aansluiten op mijn RD4 radio.
Hoe kan ik de cd changer uitgang met diagbox activeren?
Ik ben al heel wat pagina's van het programma doorkruist maar zie het nergens staan.
Lukt dit wel met diagbox of enkel met PP2000?
Laatste heb ik al geprobeerd te installeren vanaf cd maar zonder succes.
Alvast bedankt.
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 15 sep 2014, 23:21

Staat deze activering soms onder BSI ?
Daar geb. ik nog niet gekeken.
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor joospeugeot » 16 sep 2014, 00:58

\
Laatst bijgewerkt door joospeugeot op 29 jan 2016, 02:34, in totaal 1 keer bewerkt.
vermoedelijk kan Peugeot een zeer besmettelijk virus zijn, als je het eenmaal bevat hebt zie er dan nog maar eens vanaf te komen
Avatar gebruiker
joospeugeot
 
Berichten: 7190
Geregistreerd: 21 maart 2010, 04:09
Woonplaats: tegen de heuvels aan van limburg

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 16 sep 2014, 08:02

Peugeot partner Van B9
1 jaar oud.
Heb al onder radio gezocht onder expert mode maar staat er niet bij denk ik.
Of ik zie er over ...
Misschien iemand een stappenplan.
Ik selecteer auto.
Dan krijg ik menu met 4 keuzes:
Diagnose
Aflevering klant
Onderhoud
Nog iets
En dan ....

Groeten .
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Bart-Peugeot » 16 sep 2014, 11:59

Volgens mij valt het onder rijklaar maken, of levering klant. Ik zou daar eens zoeken, want in die regio heb ik het ook ooit gevonden.
In bezit van een 106, 307 en 504.
Avatar gebruiker
Bart-Peugeot
 
Berichten: 2216
Geregistreerd: 24 mei 2006, 09:31
Woonplaats: Rijnmond

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor joospeugeot » 16 sep 2014, 12:56

\
Laatst bijgewerkt door joospeugeot op 29 jan 2016, 02:34, in totaal 1 keer bewerkt.
vermoedelijk kan Peugeot een zeer besmettelijk virus zijn, als je het eenmaal bevat hebt zie er dan nog maar eens vanaf te komen
Avatar gebruiker
joospeugeot
 
Berichten: 7190
Geregistreerd: 21 maart 2010, 04:09
Woonplaats: tegen de heuvels aan van limburg

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 16 sep 2014, 13:40

Diagbox heb ik.
Zal straks nog eens diagbox aan mijn wagen hangen en kleine beschrijving maken van welke menu's ik tegenkom onder aflevering klant.
Het zou fantastisch zijn moest er iemand even de tijd zien om even mee opzoek te gaan ...
Eventueel diagbox op de gulle helper zijn wagen aansluiten..
Alvast bedankt voor de hulp.
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Bart-Peugeot » 16 sep 2014, 16:24

Vul je woonplaats even in, in je profiel.

Misschien woont er iemand in de buurt die je wil helpen. ;-)
In bezit van een 106, 307 en 504.
Avatar gebruiker
Bart-Peugeot
 
Berichten: 2216
Geregistreerd: 24 mei 2006, 09:31
Woonplaats: Rijnmond

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 16 sep 2014, 18:44

Ingevuld maar ben van Belgie. +\- 30km van Antwerpen.
Heb al opzoeking gedaan op Google maar de afbeeldingen die ik te zien krijg zijn allemaal van pp2000.
Ziet iemand het zitten om even zijn diagbox op zijn peugeot aan te sluiten en even te kijken waar het juist staat :oops:

Groetjes.
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 16 sep 2014, 20:05

Wat betekend telecoderen?
Als ik hier op klik zoekt hij verbinding en vraagt daarna Handmatig telecoderen?
Heb enkele foto's gemaakt van het menu aflevering nieuwe wagen maar moet nog uitzoeken hoe ik hier foto's plaats :D
Krijg stilaan al stress van die zooi :lol:
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Bart-Peugeot » 16 sep 2014, 20:56

Wat voor Peugeot heb je?

Ik heb ook diagbox, maar als ik die bij de 307 start, krijg ik de keuze: Diagbox of pp2000

Echter als je diagbox start bij een nieuwere auto, dan krijg je alleen de diagbox keuze.
In bezit van een 106, 307 en 504.
Avatar gebruiker
Bart-Peugeot
 
Berichten: 2216
Geregistreerd: 24 mei 2006, 09:31
Woonplaats: Rijnmond

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor joospeugeot » 16 sep 2014, 21:05

\
Laatst bijgewerkt door joospeugeot op 29 jan 2016, 02:35, in totaal 1 keer bewerkt.
vermoedelijk kan Peugeot een zeer besmettelijk virus zijn, als je het eenmaal bevat hebt zie er dan nog maar eens vanaf te komen
Avatar gebruiker
joospeugeot
 
Berichten: 7190
Geregistreerd: 21 maart 2010, 04:09
Woonplaats: tegen de heuvels aan van limburg

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 16 sep 2014, 21:36

Bart-Peugeot schreef:Wat voor Peugeot heb je?

Ik heb ook diagbox, maar als ik die bij de 307 start, krijg ik de keuze: Diagbox of pp2000

Echter als je diagbox start bij een nieuwere auto, dan krijg je alleen de diagbox keuze.


Heb ik in eerdere post al gemeld hierboven :D
Peugeot Partner Van B9
1 jaar oud.
Krijg dus enkel het diagbox Menu.
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor higgy » 18 sep 2014, 08:23

Terzijde: ik heb PP2000. Wat is het verschil met Diagbox?
higgy
 
Berichten: 29
Geregistreerd: 02 mei 2013, 15:23

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Martijn » 18 sep 2014, 13:06

higgy schreef:Terzijde: ik heb PP2000. Wat is het verschil met Diagbox?

De PeugeotPlanet2000 is de voorganger van de DiagBox en is niet geschikt voor de modernere auto's / functies
Door te relativeren leef je misschien niet langer maar wel prettiger.
Avatar gebruiker
Martijn
 
Berichten: 2121
Geregistreerd: 28 apr 2004, 13:46
Woonplaats: Hilversum

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor higgy » 18 sep 2014, 19:56

Martijn schreef:De PeugeotPlanet2000 is de voorganger van de DiagBox en is niet geschikt voor de modernere auto's / functies

Dank. Dat betekent omgekeerd dat Diagbox wel alle functionaliteit van PP2000 heeft, en dus ook de oude modellen herkent?
higgy
 
Berichten: 29
Geregistreerd: 02 mei 2013, 15:23

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 18 sep 2014, 19:57

10 min geleden gevonden waar het stond in diagbox en alles werkt :D
Stond onder reparatie.
Bedankt om mee te denken.
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor joospeugeot » 18 sep 2014, 20:53

\
Laatst bijgewerkt door joospeugeot op 29 jan 2016, 02:35, in totaal 1 keer bewerkt.
vermoedelijk kan Peugeot een zeer besmettelijk virus zijn, als je het eenmaal bevat hebt zie er dan nog maar eens vanaf te komen
Avatar gebruiker
joospeugeot
 
Berichten: 7190
Geregistreerd: 21 maart 2010, 04:09
Woonplaats: tegen de heuvels aan van limburg

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 18 sep 2014, 21:14

joospeugeot schreef:leuk waar t af en toe kan staan. geduld is dan toch wel vaak een schone zaak :D

mooi dat je t gevonden hebt 8)


Geduld is nu niet men sterkste kant haha.
Ik werk dagelijks met zo'n software maar dan voor het zwaar kaliber voertuigen .
Diagbox lijkt me soms wat omslachtig :D

Zou Peugeot soms opties hebben die af fabriek worden gemonteerd maar niet geactiveerd worden als je er niet voor betaald hebt?
Geef maar een voorbeeld:
Ruiten openen of sluiten met je afstandsbediening om je wagen te openen.
Sommige merken hebben dat he als je op de open of sluit knop blijft drukken dat ramen open of dicht gaan.
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 19 sep 2014, 13:55

Nu heb ik de indruk dat Yatour stroom blijft afnemen met kontact af.
Lampje in usb stick blijft branden.
Vanmorgen stond men auto in eco modus maar weet niet of het aan de yatour ligt of aan het uitlezen/programmeren van gisteren.

Iemand dit al voorgehad ?
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Bart-Peugeot » 19 sep 2014, 13:59

Yakuza schreef:Zou Peugeot soms opties hebben die af fabriek worden gemonteerd maar niet geactiveerd worden als je er niet voor betaald hebt?
Geef maar een voorbeeld:
Ruiten openen of sluiten met je afstandsbediening om je wagen te openen.
Sommige merken hebben dat he als je op de open of sluit knop blijft drukken dat ramen open of dicht gaan.

De moderne Peugeots (ik meen vanaf 307) gaan de ramen dicht als je op de afstandbediening de auto op slot doet. Je moet dan wel de sluitknop blijven indrukken.


Yakuza schreef:Nu heb ik de indruk dat Yatour stroom blijft afnemen met kontact af.
Lampje in usb stick blijft branden.
Vanmorgen stond men auto in eco modus maar weet niet of het aan de yatour ligt of aan het uitlezen/programmeren van gisteren.

Eco mode heeft iedere moderne auto. Ik weet alleen niet of andere merken het op dezelfde manier "tonen" als Peugeot.

De yatour heeft dus geen invloed op de Eco modus.
In bezit van een 106, 307 en 504.
Avatar gebruiker
Bart-Peugeot
 
Berichten: 2216
Geregistreerd: 24 mei 2006, 09:31
Woonplaats: Rijnmond

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Yakuza » 19 sep 2014, 20:16

Wat bedoel je met moderne Peugeot's Bart?
Mijn is 1 jaar oud.
Vanavond na 10u stilstand geen melding meer gehad van ecomodus.
Zouden de tepee's van 1 jaar oud deze functie van de ramen wel hebben?
Yakuza
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 12 aug 2013, 23:13
Woonplaats: Morkhoven, Belgie

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor Bart-Peugeot » 19 sep 2014, 22:36

Yakuza schreef:Wat bedoel je met moderne Peugeot's Bart?

Dat staat al te lezen in mijn antwoord hierboven. Zie mijn opmerking over de 307 en het op slot doen.

Ja, jouwe heeft ook echt een ecomode.
In bezit van een 106, 307 en 504.
Avatar gebruiker
Bart-Peugeot
 
Berichten: 2216
Geregistreerd: 24 mei 2006, 09:31
Woonplaats: Rijnmond

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor undertaker88 » 22 dec 2014, 21:18

Is er iemand in de buurt van Rotterdam die een cd wisselaar kan activeren wil ongeveer maximaal een uur rijden bij de garage kost het 50 tot 60 euro wat ik wel heel veel vind
Peugeot 307 1.6 G3 2005
Suzuki GSX 750F 1995
Avatar gebruiker
undertaker88
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 22 dec 2014, 18:11
Woonplaats: Spijkenisse

Re: Cd changer uitgang activeren.

Berichtdoor EH Autoservice » 22 dec 2014, 21:54

Zierikzee , uurtje rijden vanuit R'dam .......

Prijs : gratis :mrgreen:

Maar : wat voor auto precies ?
"Je ne sais pas tout des Peugeot , mais ja'i beaucoup d' experience"
Avatar gebruiker
EH Autoservice
 
Berichten: 1001
Geregistreerd: 12 feb 2011, 17:36
Woonplaats: Zierikzee

Volgende

Keer terug naar Elektrische en elektronische systemen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

cron