rd3 Clarion inleren?

Plaatwerk, lassen, lakken, kleurnummers, spuiten, bekleding etc.

Moderators: risky, Jeetje, jan-03, Edzo, knutsul, Bert

rd3 Clarion inleren?

Berichtdoor kurjc » 30 apr 2018, 12:42

Hallo allemaal,
ben nieuw hier, sinds weekje trotse bezitter van een 206cc 2.0 uit 2003. bevalt prima nu het weer nog :-)
een vraagje betreft de radio, er zit een Blaupunkt travelpilot in, navigeert verschrikkelijk traag, is niet mooi en pookjes bediening werkt niet. Heb via MP een originele Clarion compleet met code, chassisnummer en kenteken donorauto. Inbouwen zo gepiept, alles werkt, maar die piep!!?? Hoe krijg ik die eruit?
Dealer gebeld die wil er over 2 weken naar kijken a raison van 40 euro maar beloofd niet dat t gaat werken.
Wie weet raad?
Alvast dank!

Hans
PS als dit in t verkeerde forum staat excuses
kurjc
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 30 apr 2018, 12:14

Re: rd3 Clarion inleren?

Berichtdoor René 206 » 27 mei 2018, 19:36

En is dit al opgelost voor je?
Ik heb een lexia3 met pp2000, daar kan je prima dit soort dingen mee doen, je mag altijd langsrijden om het te proberen.
René 206
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 25 mei 2018, 17:47


Keer terug naar Carrosserie en interieur

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron