aansluiten yatour

Voor technische onderwerpen die niet in een van onderstaande categoriën te plaatsen zijn.

Moderators: risky, Jeetje, jan-03, Edzo, knutsul, Bert

aansluiten yatour

Berichtdoor berrydijkstra » 09 jun 2018, 11:08

hallo ik heb een yatour module aangeschaft voor mijn 607 2004 geinstalleert hij werkt perfect maar ik krijg van allerlij storingen versnellingsbak asr etc etc hij gaat ook in het noodprogamma iemand enig idee hoe dit kan als ik de module los koppel zijn er geen storingen bvd berry
berrydijkstra
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 09 jun 2018, 11:02

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor maan » 09 jun 2018, 12:03

Waarschijnlijk verstoort het aansluiten van de Yatour de datastromendie over de 12 V voedingskabels lopen. Het kan helpen als je de yatour op een ander 12 V punt aansluit.
205 1.1 Junior (1986 verkocht), 205 CJ 1.4i (1989), 307 SW 2.0 Premium (2005), 306 1.4 STX (1998)
Als kind al in een beige 403 sedan
Avatar gebruiker
maan
 
Berichten: 585
Geregistreerd: 12 maart 2010, 13:07
Woonplaats: Pijnacker

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor berrydijkstra » 09 jun 2018, 13:45

maan schreef:Waarschijnlijk verstoort het aansluiten van de Yatour de datastromendie over de 12 V voedingskabels lopen. Het kan helpen als je de yatour op een ander 12 V punt aansluit.

Ik heb geen 12v aangesloten er zit alleen een blauwe stekker aan de kabel die in de radio gaat en 2 dunne zwarte mannetje vrouwtje die heb ik in elkaar geschoven
berrydijkstra
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 09 jun 2018, 11:02

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor berrydijkstra » 11 jun 2018, 17:06

inmiddels bij een inbouwstation geweest gespecialiseerd in yatour inbouwen volgens hun werk de yatour niet in een 607 met jbl installatie mocht er iemand zijn die weet hoe je dit kan omzeilen hoor ik het graag

gr
berrydijkstra
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 09 jun 2018, 11:02


Keer terug naar Techniek algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast