aansluiten yatour

Voor technische onderwerpen die niet in een van onderstaande categoriën te plaatsen zijn.

Moderators: risky, Jeetje, jan-03, Edzo, knutsul, Bert

aansluiten yatour

Berichtdoor berrydijkstra » 09 jun 2018, 11:08

hallo ik heb een yatour module aangeschaft voor mijn 607 2004 geinstalleert hij werkt perfect maar ik krijg van allerlij storingen versnellingsbak asr etc etc hij gaat ook in het noodprogamma iemand enig idee hoe dit kan als ik de module los koppel zijn er geen storingen bvd berry
berrydijkstra
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 09 jun 2018, 11:02

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor maan » 09 jun 2018, 12:03

Waarschijnlijk verstoort het aansluiten van de Yatour de datastromendie over de 12 V voedingskabels lopen. Het kan helpen als je de yatour op een ander 12 V punt aansluit.
205 1.1 Junior (1986 verkocht), 205 CJ 1.4i (1989), 307 SW 2.0 Premium (2005), 306 1.4 STX (1998)
Als kind al in een beige 403 sedan
Avatar gebruiker
maan
 
Berichten: 591
Geregistreerd: 12 maart 2010, 13:07
Woonplaats: Pijnacker

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor berrydijkstra » 09 jun 2018, 13:45

maan schreef:Waarschijnlijk verstoort het aansluiten van de Yatour de datastromendie over de 12 V voedingskabels lopen. Het kan helpen als je de yatour op een ander 12 V punt aansluit.

Ik heb geen 12v aangesloten er zit alleen een blauwe stekker aan de kabel die in de radio gaat en 2 dunne zwarte mannetje vrouwtje die heb ik in elkaar geschoven
berrydijkstra
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 09 jun 2018, 11:02

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor berrydijkstra » 11 jun 2018, 17:06

inmiddels bij een inbouwstation geweest gespecialiseerd in yatour inbouwen volgens hun werk de yatour niet in een 607 met jbl installatie mocht er iemand zijn die weet hoe je dit kan omzeilen hoor ik het graag

gr
berrydijkstra
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 09 jun 2018, 11:02

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor dimi_v » 18 jun 2018, 07:18

Hoi Berry, dit forum is zo goed als dood, dus ben bang dat er weinig reacties met ervaring komen. Misschien is ook afhankelijk van model wat je gebruikt? Als de aansturing van de Yatour als wisselaar niet wil, kun je misschien kiezen voor een andere met alleen Bluetooth? Als die bestaan hoor. Dan zou je eigenlijk alleen maar het audio ingangsignaal gebruiken en daar kan dan weinig mis mee gaan lijkt me. Anders er omheen werken en wat anders gebruiken, iets met bv Bleutooth en FM modulatie?

Op de site van Yatour meende ik ook een keer gezien te hebben welke radio's wel en niet werken met de spullen
dimi_v
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 21 okt 2017, 18:06

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor berrydijkstra » 18 jun 2018, 17:32

dimi_v schreef:Hoi Berry, dit forum is zo goed als dood, dus ben bang dat er weinig reacties met ervaring komen. Misschien is ook afhankelijk van model wat je gebruikt? Als de aansturing van de Yatour als wisselaar niet wil, kun je misschien kiezen voor een andere met alleen Bluetooth? Als die bestaan hoor. Dan zou je eigenlijk alleen maar het audio ingangsignaal gebruiken en daar kan dan weinig mis mee gaan lijkt me. Anders er omheen werken en wat anders gebruiken, iets met bv Bleutooth en FM modulatie?

Op de site van Yatour meende ik ook een keer gezien te hebben welke radio's wel en niet werken met de spullen

hallo dimi v mijn radio werkt wel met de yatour de yatour werkt ook gewoon alleen op het moment dat ik hem gebruik (aanzet) dan krijg ik de foutmeldingen dit zou dus komen volgens een inbouwer door de jbl installatie ik zelf geloof hier weinig van (wat heeft de jbl installatie met mijn motormanagement te maken?)
berrydijkstra
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 09 jun 2018, 11:02

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor verband » 24 jun 2018, 06:38

Ik heb dit een aantaal jaar geleden ook geprobeerd in een 607, zonder goed resultaat. Geen last van storingen, maar de radio wilde maar niet in wisselaar mode blijven staan. Uiteindelijk weer uitgebouwd en terug gestuurd. Overigens vond ik de geluidskwaliteit van de yatour zeer tegenvallen, dus ik was eigenlijk wel blij om er vanaf te zijn.
verband
 
Berichten: 40
Geregistreerd: 14 maart 2011, 23:58

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor EH Autoservice » 24 jun 2018, 09:25

Yatour werkt inderdaad NIET / niet fatsoenlijk in een 607 phase 1 .
JBL of niet maakt niets uit , dit is slechts wat meer bedrading , versterker en een paar (andere) speakers .
Voor de headunit maakt dit verder niets uit .
Ik heb tot op heden nog steeds de CD wisselaar in gebruik wegens gebrek aan andere fatsoenlijke oplossingen :-()

Verstuurd vanaf mijn Power 3S met Tapatalk
"Je ne sais pas tout des Peugeot , mais ja'i beaucoup d' experience"
Avatar gebruiker
EH Autoservice
 
Berichten: 986
Geregistreerd: 12 feb 2011, 17:36
Woonplaats: Zierikzee

Re: aansluiten yatour

Berichtdoor berrydijkstra » 25 jun 2018, 17:11

ik ben er mee gestopt hij werkt wel maar gewoon weg niet goed inderdaad ik ben nu van plan om een phase 2 te kopen de 2.7hdi werkt hij daar beter in of geeft deze de zelfde elende? gr berry
berrydijkstra
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 09 jun 2018, 11:02


Keer terug naar Techniek algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast